VARASTOINTISOPIMUS

Mahdollistaa tehokkaamman toiminnan

Micro Maticilla on kokemusta integroiduista toimitusketjujen hallintakonsepteista, jolloin asiakkaat voivat ulkoistaa kaikki osto-, varastointi- ja jakelutoimintonsa, mikä puolestaan mahdollistaa tehokkaamman toiminnan.

Verkkokaupassamme tilauksen tekeminen on helppoa 24/7. Kaikki asiakkaat voivat tutustua tuotekuviin, hinnastoihin, teknisiin tietoihin ja varaosaluetteloihin sekä omaan tilaus- ja tuotehistoriaansa ja -statukseensa.

KUNNOSTUS

Säästä ympäristöä – ja rahaa

Micro Matic kunnostaa kaikki juoma-annostelijat, jotka on poistettu käytöstä joko sisäisesti tai ulkoisesti. Tuotetuntemuksemme ja laitteiden kunnostustoimintamme laajuuden ansiosta voimme tarjota palveluitamme hintaan, joka tuo asiakkaille merkittäviä kustannussäästöjä.

Me huolehdimme lajittelusta, romuttamisesta ja kunnostamisesta. Kaikki tämä suoritetaan ympäristö- ja turvallisuusmääräysten mukaisesti.

Kaikki kunnostetut laitteet siirretään varastoomme ja myydään verkkokauppamme kautta. Teille ei aiheudu tästä mitään kustannuksia ennen kuin tarvitsette laitetta uudelleen.

Kaikki kunnostetut laitteet ovat uudenveroisia, joten voimme myöntää niille 12 kuukauden takuun. Kaikki laitteiden kunnostusratkaisut tehdään kunkin asiakkaan vaatimusten mukaisesti.

KONSULTOINTI & SUUNNITTELU

Hanaolutkokemus alkaa ensisilmäyksestä

Olemme myymiemme tuotteiden ylpeitä asiantuntijoita. Palvelemme mielellämme asiakkaitamme tarjoamalla apuamme.

Micro Maticin tiimi koostuu lahjakkaista ja kokeneista ammattilaisista, jotka ymmärtävät liiketoimintaanne.

Odotamme innolla tilaisuutta saada tehdä yhteistyötä kanssanne projektinne suunnitteluun, tuotevalintoihin ja asennusvaiheeseen liittyen.

SERTIFIOITU ASENTAJA/HUOLTOVERKOSTO

Sertifioidut asentajat tarjoavat joustavia asennus- ja tukipalveluita, joita voidaan laajentaa projektinne vaatimuksia vastaaviksi yhdellä yhteydenotolla. Jos teidän tarvitsee asentaa uusi hanaolutjärjestelmä useampaan paikkaan, päivittää laitteenne tehokkuuden parantamiseksi tai tarvitsette vaikka teknisiä palveluita, myyntikonsulttimme kokoavat sertifioiduista Micro Matic -teknikoistamme tiimin, jonka tehtävänä on saada juuri teidän projektinne onnistumaan. Tiimimme suorittaa työn ajallaan, budjetin rajoissa ja spesifikaatioiden mukaisesti.